Altijd al een Longboard willen hebben

Vorige week was ik jarig en heb ik voor mijn verjaardag een Longboard gekregen. Vrienden van mij hadden er al een, dus wilde ik er ook een hebben. Mijn ouders hadden hem gekocht bij X sportsworld en ik ben ze erg dankbaar. Het was voor mij echt een totale verrassing en daarom ook extra leuk. Vrienden van mij zijn wel een beetje jaloers, omdat hij er zo leuk uitziet. Ik heb er een met soort graffiti en dat ziet er echt vet uit. Er word veel aan mij gevraagd of ze erop mogen spelen, maar ben er zo zuinig op dat ik hem niet vaak uitleen. 1cscs0fsbawa38b

 

Gelijk uitproberen buiten.

41iotoyoislToen ik mijn Longboard kreeg ben ik hem gelijk gaan uitproberen. Het is zelfs zo verslavend geworden dat ik nog alleen maar buiten ben. Mijn ouders zeurde nog wel eens dat ik teveel achter de ps3 zat, maar nu gelukkig niet meer. Ik vind het echt zo leuk om te doen. Je ziet het de laatste tijd ook steeds meer en meer. Steeds meer kinderen hebben er een en soms zie je zelfs ouders erop. Als er mensen zijn die er een willen kopen zou ik het bij dit bedrijf doen. Ze zijn zeer voordelige en als je bestelt heb je hem al de volgende dag in huis. Ook hebben ze een ruime keuze.

item_65907