Champagneglazen graveren was een goede ingeving van hem

maxilia

champagneglazen graverenHeb jij binnenkort een zakelijk borrel en wil jij tijdens dit event reclame maken? Dan heb ik een goed advies voor jou, namelijk champagneglazen graveren. Ik ben zelf op dit idee gekomen doordat een kennis van mij dit laatst ook gedaan had. Hij vierde namelijk het 25-jarige bestaan van zijn bedrijf. Hij had dit dan ook groot aangepakt en al zijn relaties en personeel uitgenodigd. Verder waren er ook nog een aantal andere gasten zoals ikzelf. Ik had hier dan ook veel inspiratie op gedaan en deze wil ik dan ook graag met jullie delen. Het eerste wat ik dan ook hem vroeg was waar hij deze glazen gekocht had. Zo vertelde hij mij dit via maxilia.nl besteld te hebben. Toen ik deze naam hoorde kwam die mij bekend voor. Later bleek dus dat ik hier in het verleden als een bedrukte pennen had gekocht. 

Wellicht dat jullie deze naam ook kennen?

champagneglazenVolgens mij heeft de firma Maxilia een behoorlijk hoge reputatie. Meerdere mensen binnen mijn omgeving kennen deze naam en zijn hier allemaal lovend over. Zelf was ik dit ook met mijn bedrukte pennen. Ik wist dan ook niet dat zij ook nog andere glazen verkochten, laat staan dat zij aan champagneglazen graveren deden.

Vandaar dat ik laatst zelf weer naar hun website gegaan ben. Ik moet zeggen dat zij een zeer groot assortiment hebben. Zij echt van alles, zelfs zoveel dat ik het niet eens kan opnoemen. Echter kan ik jullie wel een handje helpen door de website te geven maxilia.nl.

maxilia