Dubbelwandig rookkanaal eindelijk gevonden

veiligrookkanaal-weblogo-black-small

schoorsteenkap-k100-2Binnenkort wordt er een gaskachel geplaatst in het huis van mijn ouders. Voor de gaskachel hebben wij zelf van alles aangeschaft, zodat wij zeker weten dat er goede materialen worden gebruikt. Een van de dingen die nog geregeld moest worden was het bestellen van een rookkanaal.

Online besteld

Er was wel een probleem en dat was dat wij bij geen bedrijf in de buurt een rookkanaal konden vinden die voldeed aan de eisen. Mijn ouders waren namelijk op zoek naar een dubbelwandig rookkanaal, omdat de trek hiervan een stuk beter is.

200 isoductHet leek mij een goed idee om via het internet op zoek te gaan naar een dubbelwandig rookkanaal. Mijn ouders hadden namelijk wel al de afmetingen van het rookkanaal en daarom zouden wij dit ook gewoon via het internet kunnen bestellen.

Op een gegeven moment kwam ik terecht op de website van Veiligrookkanaal.nl. Het type rookkanaal dat wij zochten werd aangeboden op deze website. Wat ik zelf heel erg fijn vond was dat je makkelijk zelf het rookkanaal samen kon stellen.

Toen wij het rookkanaal zelf samen hadden gesteld waren wij verbaast over de prijs hiervan. Het was namelijk een stuk goedkoper dan wij in eerste instantie hadden verwacht. Het rookkanaal hebben wij daarom ook gelijk besteld.

Op de afgesproken datum werd de bestelling afgeleverd en wij waren wel tevreden over de kwaliteit. Eigenlijk waren wij een beetje sceptisch, omdat wij het zo voordelig vonden.

De gaskachel en het rookkanaal zijn vorige week geplaatst door een installateur en alles werkt helemaal goed!