E-sigaret is een gezondere keuze

E-sigaret

Vroeger rookte iedereen en dat was het ook heel normaal. Nu er meer over bekent is, blijkt het verstandiger te zijn om voor een E-sigaret te kiezen. Toen ik nog jong was werd er juist heel erg veel reclame voor roken gemaakt. Het werd toen aan niemand verteld dat het eigenlijk heel slecht is voor jouw gezondheid. Dat kwam pas veel later aan het licht, maar toen was iedereen er al verslaafd aan. Stoppen is en blijft natuurlijk heel erg moeilijk en daarom ben ik laatst over geschakeld naar een klein elektrisch apparaatje en ik merk dat dat veel beter voor mijn lijf is. Doordat er een filter in zit komen de schadelijke stoffen niet meer in jouw lijf terecht. Dat maakt het een betere en gezondere keuze. Zelf ben ik heel erg blij dat er nu deze alternatieve optie op de markt is.

e-sigaret

Schaf er ook een aan

Het was best even lastig om geen peuk meer op te steken omdat het echt een gewoonte is geworden. Toch kon ik vrij snel wennen aan mijn nieuwe E-sigaret. Het is een compact apparaatje wat jij altijd makkelijk mee kan nemen voor onderweg. Daarnaast bespaar ik er ook nog eens een hele boel geld mee. Over een jaar kan ik zelfs op vakantie met het geld dat ik bespaart heb, toen ik over ben gestapt op de eclectische peuk. Ik raad aan om ook voor jou gezondheid te kiezen en over te stappen op dit elektrische apparaat als je niet wilt stoppen met roken.

E-sigaret