Een goed adres voor traprenovatie gevonden

Ik bedacht dat traprenovatie de oplossing zou zijn. Wij hebben een oude woning, en een mooie trap, echter heeft deze trap er al een flink wat aantal jaren opzitten, en hier moest nu toch echt iets aan gebeuren. Daarom ben ik op internet eens gaan kijken naar een goede oplossing hiervoor. Wat rond te kijken viel mijn oog op de site, Stairz.nl en hier kwam ik direct dé oplossing tegen. Renovatie! Mijn vriend heb ik deze site ook laten zien en ook hij vond dit een goed plan. Dus hebben wij samen eens goed nagedacht wat en hoe wij onze trap graag wilde hebben.

Wij zijn meer dan tevreden hierover

Al snel stond er een afspraak om de traprenovatie te bespreken en wij werden erg vriendelijk te woord gestaan en er werd erg goed met ons meegedacht. Hierdoor kreeg ik een goed vertrouwen, en terecht want de trap in werkelijk ongelofelijk mooi geworden en zal nog jaren lang kunnen blijven pronken in onze woning. Daarom heb ik besloten om direct deze aanrader achter te laten op mijn blog, want mijn vriend en ik zijn hier echt meer dan tevreden over! Neem daarom zelf eens een kijkje op de site en zie de vele mogelijkheden die je hier kunt vinden!