Een leuk cadeau voor mijn vriend

Volgende week is mijn vriend jarig en wordt hij alweer 30 jaar. Dit vieren wij in het weekend met familie en vrienden met een leuke barbecue in onze achtertuin. Natuurlijk hoort bij een verjaardag ook een leuk cadeau. En alhoewel ik het altijd moeilijk vind om voor een man een cadeau uit te zoeken, toch krijg ik het voor elkaar er altijd te laat mee te beginnen! Lichtelijk in paniek ben ik gisteren online op zoek gegaan naar leuke cadeau tips voor mannen. Ik heb ook diverse kledingstukken en schoenen bekeken, bij onder andere H&M en Zara, maar toch zag ik niet echt iets wat ik wilde geven. Uiteindelijk bedacht ik dat een nieuwe laptoptas wel erg leuk zou zijn. Zijn huidige laptoptas is namelijk echt aan vervanging toe.

Mooie leren laptoptas

Na even zoeken kwam ik terecht op de website van Bagsplaza. Een webshop met tassen voor zowel vrouwen als mannen. Ook van een aantal merken waar ik gek op ben hebben ze een ruime collectie. Mijn complimenten voor het leuke aanbod aan laptoptassen. Ik vond het serieus moeilijk kiezen welke ik wilde bestellen, zoveel leuke zaten ertussen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een zwarte laptoptas van Castelijn en Beerens. Het precieze model is de Firenze Business Laptoptas 15,6 inch. De tas is zwart en gemaakt van echt leer. De kleur, het materiaal en het model geven de tas een stijlvolle en nette uitstraling. Het is dan ook zeker een geschikte tas voor naar het werk. In de tas zit een verstevigd laptopvak, waardoor de vorm mooi behouden blijft en de laptop veilig opgeborgen zit. Verder is de tas van binnen praktisch ingedeeld, zodat je bijvoorbeeld A4 papier netjes kunt opbergen. In het ritsvak aan de achterkant zit een trolley-band. Dit is handig als je moet reizen.

Ik heb de tas gister besteld en krijg hem vandaag al binnen. Op internet zie ik dat het pakketje onderweg is, altijd spannend! Bestellen in de webshop was prettig en snel. Je betaald geen verzendkosten en kunt, indien nodig, gratis ruilen of retourneren. Ik geef mijn vriend de laptoptas pas op zijn verjaardag en hoop heel erg dat hij er blij mee is! Ik verwacht van wel, want hij wil altijd dat ik mee help bij het shoppen!

Wat vinden jullie van mijn cadeau?