Een perfect cadeau voor mijn vriendin

Ik vind het als man altijd extreem lastig om voor vrouwen een cadeau te kopen, laat staan voor mijn vriendin. Door de jaren heen heeft ze al zoveel spullen verzameld dat het enige is waar ik op dan aan kan denken is het standaard shampoo pakket van de Etos of de bloemen van de lokale bloemist. Ik vond dat ik dit jaar toch even beter mijn best moest doen. Al een tijdje liep ze met het idee om een tas te kopen. Ze had online een aantal tassen laten zien die zij graag wilde hebben. Onder andere een soort papierentas maar dan van leer. Deze tas was te koop in de online webshop Leatherlicious. Zij vond deze tas altijd zelf te duur maar aangezien ik toch wel een keer iets leuks wilde kopen voor haar verjaardag besloot ik om hem aan te schaffen.

secretaressedagafbeelding390x250

De perfecte cadeau service

Mijn vriendin had haar ogen laten vallen op de My Paper Bag tas van MYOMY. Een best mooie tas die erg veel lijkt op een papierentas, daarom de naam ‘’My Paper Bag’’. Leatherlicious heeft ook een cadeauservice. Als je deze optie kiest kun je bestelling verpakt en met een persoonlijke boodschap op laten sturen. Ik vond dit een erg goed idee omdat ze het waarschijnlijk heel mooi verpakken. En ja hoor, ik kreeg binnen een paar dagen mijn bestelling binnen. Had niet verwacht dat hij al zo snel binnen zou komen en dat die inderdaad zo mooi verpakt was. Mijn vriendin was er uiteindelijk heel erg blij mee, ze heeft me meerdere malen bedankt.