Is een schaamlipcorrecties uit laten voeren pijnlijk?

Het lijkt allemaal zo hectisch en ingrijpend, maar is een schaamlipcorrecties uit laten voeren pijnlijk? Ik ben namelijk al een lange tijd aan het zoeken naar een antwoord hierop maar heb het helaas nog niet gevonden. Alhoewel in diverse klinieken heb bekeken en intensief heb gelezen hoopte ik hier antwoord te vinden. Ik heb namelijk al een aantal weken ondragelijk veel pijn in mijn schaamstreek. Het is zelfs zo erg geworden dat ik het sporten voorlopig even uit heb gesteld. Nu dat ik niet eens meer normaal kan zitten op de bank is het maken van een afspraak bij de huisarts het beste wat ik kan doen. Hopelijk weet hij mij hier antwoord op te geven en een oplossing voor te verzinnen. Helaas ben ik met antibiotica en pijnstillers weer terug naar huis gestuurd met de achterliggende gedachtes dat het om een ontsteking zou gaan. 

1

Ik wist van mezelf dat dit niet het geval was! Waardoor ik, na mijn behandeling met antibiotica, weer een afspraak heb gemaakt bij de huisarts. In de tussentijd had ik al op het internet gekeken naar een schaamlipcorrectie. Tijdens de afspraak bij de huisarts heb ik dit aan haar voorgedragen. Als bericht ontvangen dat dit uiteraard een uitkomst kan bieden om van de klachten af te komen. Zijzelf had deze ingreep ook gehad en wist mij te vertellen dat de pijnklachten na de behandeling heftig kan zijn, echter is het na twee weken een opluchting dat je weer normaal kan functioneren! Dankzij het zoeken op schaamlipcorrecties uit laten voeren ben ik bij Kliniek Veldhoven terecht gekomen…..

schaamlip