Led inbouwspots bestel je voordelig op Lamp Direct.nl

nl_logo

De led inbouwspots zijn vele soorten maten en soorten verkrijgbaar. Kijk eens naar deze afbeeldingen voor een impressie van dit soort spots. Deze afbeeldingen zijn niet afkomstig van hun website, maar tonen wel een impressie. Wist je trouwens dat je maar één led inbouwspot hoeft aan te schaffen inclusief de lamp? Dat noem ik nog eens een voordeel van dit soort spots. Verder geeft de spot makkelijk haar  warmte af, dit komt door één stuk aluminium. Maar, er zijn ook een aantal nadelen te benoemen. Het is wellicht dan ook verstandig om dit in dit blog artikel te bespreken, om een weloverwogen beslissing te maken.

LED_bulbs

Wist je trouwens dat Lamp Direct dit soort inbouwspots niet verkoopt? Je hebt wel de mogelijkheid om voor een alternatief te gaan, namelijk voor halogeen inbouwspots.

60_LED_3W_Spot_Light_eq_25W

Led lampen voor een lage prijs

Wist je trouwens dat Lamp Direct led lampen tegen een lage prijs aanbiedt? Ze hebben dan ook de laagste prijs garantie voor hun lampen. Dit houdt in dat je gegarandeerd bent van de laagst mogelijke prijs. Het wordt helemaal een prijs pakker indien je orderwaarde boven de honderd euro exclusief BTW valt. Dan is de verzending namelijk gratis. Het gaat hier ook nog eens om een 24-uurs levering, waarbij het pakket veelal de volgende werkdag thuis bezorgd wordt. Dat noem ik nog eens service, wat geleidt heeft tot een succes aan 158 duizend orders.