Nike Huarache voor mijn dochter

nike-air-huarache-dames-sneaker-print-en-zwartMijn dochter had laatst nieuwe schoenen nodig, ze wilde graag de Nike Huarache schoenen die vooral in sneakers winkels te verkrijgen zijn dus zijn we naar de stad gegaan op zoek naar deze graag gewilde schoenen.Na een aantal winkels af te hebben gelopen en te hebben gezocht naar deze schoenen zei mijn dochter dat de kleur die zij wilde nergens te vinden was, teleurgesteld gingen we naar huis maar daar besloot ik op internet verder te zoeken en ik moest en zou de gewilde schoenen vinden zo dat ik haar er mee blij kon maken en zij weer leuke nieuwe schoenen had voor de komende tijd.nike-air-huarache-dames-sneaker-textiel-rubber-en-leer-zwart (1)

Gevonden

Na heel wat webshops te hebben bezocht kwam ik uit bij een website van TheSneakers waar ze een enorm aanbod hebben en ik was er van overtuigd dat ze ook de schoenen hadden die mijn dochter graag wilde, de zwart witte Nike Huarache.Een aantal pagina’s later vond ik ze dan eindelijk en kon ik mijn geluk niet op, natuurlijk heb ik ze meteen besteld zo dat ik haar ook blij kon maken.Een paar dagen later waren de schoenen binnen en mijn dochter kon haar geluk niet op, ze heeft de schoenen meteen aangetrokken en nog steeds super veel plezier van.Missie geslaagd dus!nike-air-huarache-kinder-sneaker-textiel-rubber-en-leer-wit