Op zoek naar een sieraden groothandel?

8df71f31520da0e1127b23dfa38b77d9Welkom op mijn blog weer allemaal. Mijn artikel van vandaag kan over sieraden. Ik moest laatst voor een vrienden wat kopen die dol op sieraden is. Omdat zij hier al heel veel van heeft moest ik een site zoeken die ook sieraden vanuit het buitenland kon importeren. Ik ben zo dus gaan zoeken en ben uiteindelijk uitgekomen bij Mengatrading. Dit is een sieraden groothandel die een zeer uitgebreid assortiment heeft. Ik kan dus heel eenvoudig mijn keuze maken. Dit kwam ook mede door de eenvoud van deze website. Hij is erg gebruiksvriendelijk en ik moest een aantal categorieën kiezen en zo kwam ik dus uit bij hetgeen waar ik naar op zoek was. Ik zal overigens een foto in dit artikel zetten zodat jullie ook kunnen zien wat ik gegeven heb. Wat mij verder nog op viel is dat zij nog veel meer verkopen als alleen maar sieraden.

logo

Meer als alleen maar sieraden

ef152674a0c8ccada31665ce2cb36344Het assortiment bestaat verder nog uit tassen, riemen, schoenen, hoeden, zonnebrillen. Zoals je ziet is dit een erg handige website voor als je naar verschillende accessoires op zoek bent. Omdat er een minimum bestel bedrag van 25 euro was heb ik voor mijzelf nog een portemonnee besteld. Dit was dan ook echt nodig, want de oude had zijn beste tijd wel gehad. Het bestellen ging zoals gezegd eenvoudig en de levering was ook nog eens snel. Wat ik ook nog op mengatrading.nl gezien heb is dat zij een showroom hebben. Deze is gevestigd in Valkenswaard. Dit ligt voor mij te ver weg, maar voor jullie is dit wellicht interessant. Dit allemaal maakt deze sieraden groothandel een echte aanrader en ik hoop dat jullie je voordeel hiermee doen.