Op zoek naar kindermerkkleding als Br@nd Scotch R’Belle of Scotch Shrunk?

logo.gifHallo, fijn dat je weer op mijn blogpagina zijn. Zoals jullie weten hou ik mij bezig met alles wat met fashion en lifestyle te maken heeft. Zo maak ik zelf een hoop mee en zit ik ook vaak op het internet. Ik doe dit om zelf op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Ook probeer ik op deze wijze zelf inspiratie op te doen en waar nodig jullie een tip mee te geven. Dit kan bijvoorbeeld het aanraden van een simpele site zijn. Omdat het tegenwoordig al lastig genoeg is om een juiste en betrouwbare website te vinden wil ik jullie hiermee een handje op weg helpen. Doordat ik zelf ook nog eens veel online bestel weet ik precies waar op je moet letten. Ik heb vandaag ook een goede website voor jullie, namelijk hemelsforkids.nl. Ik ben hier op uit gekomen omdat ik een trendy merkbroek heb gekocht voor mijn neefje. Omdat mijn oom en tante dol zijn van het merk Br@nd, ging ik hier dus ook naar op zoek. Ik kwam toen al snel uit bij Hemels for kids. Het aanbod en de prijzen trokken mij over de streep om hier mijn bestelling te plegen.

7f94755e2978134a58a551a786667f46

Nog meer pluspunten

13117314_dressblues_001_productlarge_1Naast een groot aanbod aan merkkleding zoals Br@nd, Vingino, Retour , Beebielove, Scotch R’Belle, Scotch Shrunk en Name it is hun website ook nog eens erg gebruiksvriendelijk. Als je eenmaal gekozen hebt voor jongens of meisjes kleding kun je een filter toepassen. Zo kun je filteren op prijs, maat, kleur etc. Hierdoor heb je snel gevonden waar je naar op zoek bent.

Ik heb het cadeau inmiddels aan mijn neefje gegeven en hij is er gelukkig erg blij mee. Nu is dat ook niet zo heel moeilijk, want hij is vrijwel altijd vrolijk. Maar wat ik wel kan zeggen is dat Hemels for kids een echte topper is voor kinderkleding!