Tapijttegels moet je kopen bij Magic Carpets

Tapijttegels moet je kopen bij Magic Carpets

download (1)

ik ben op zoek gegaan naar een bedrijf dat goede tapijttegels aanbood. Een goede vriend van mij had namelijk tapijttegels laten leggen door een bedrijf dat er niet veel van kon. Hij had veel positieve verhalen gehoord maar daar klopte helemaal niks van. Ik wilde ook graag tapijttegels en wilde dit wel laten doen door een bedrijf dat er goed in was. Ik wilde goede kwaliteit tegels en na goed Googlen kwam ik uit bij Magic Carpets. Ik heb aan een hoop bekenden gevraagd of ze ervaring hadden met het bedrijf. Een collega vertelde me dat hij zijn tapijttegels had gekocht bij Magic Carpets. Hij legde uit dat hij ze er niet in heeft laten leggen omdat er op de website een goede instructie van tapijttegels leggen stond. Hij heeft het zelf gedaan en dat is prima gelukt. Volgens hem zijn de tegels van de beste kwaliteit en de beste prijs. Dat is natuurlijk fantastisch en ik was meteen enthousiast. Ik hem meteen besloten om de tapijttegels te bestellen. Ik heb voor mooie blauwe tapijttegels gekozen en ik heb ze er met een paar vrienden ingelegd. Het ziet er prachtig uit en ik heb ook nog is drie jaar garantie wat natuurlijk erg handig is voor als er iets gebeurd. Als ik weer nieuwe tapijttegels nodig heb weet ik zeker dat ik ze weer op deze website ga bestellen. het tapijt ligt er al weer een flinke tijd in en het ziet er nog super goed uit!