Unieke bedrijfskleding

Suit Up Now Corporate Fashion specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van professionele, moderne bedrijfskleding met een persoonlijk karakter. Je kunt de kleding laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf, voor een extra persoonlijke touch. We bieden keuze uit drie verschillende kledinglijnen. Geef je bedrijf een professionele uitstraling met onze Formele kledinglijn, ga voor een persoonlijker gevoel met de casual kledinglijn, of vind de kleding voor élke functie binnen de horeca met onze horeca- en hotellijn.

Combineer de perfecte outfit

We creëren verschillende stoffen, modellen en details in de afwerking om bij ieder bedrijf te kunnen passen. Binnen onze drie lijnen kan je verschillende kledingstukken met elkaar combineren om een outfit samen te stellen die past bij het bedrijf. Natuurlijk hebben wij ook alle bijbehorende accessoires, zoals schoenen en stropdassen, riemen en zelfs schorten en bretels voor jou beschikbaar. Wij begrijpen dat ieder bedrijf een eigen uitstraling voor ogen heeft en werken daar graag aan mee. Voor specifieke wensen of vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je maar al te graag te hulp, voor jóuw perfecte bedrijfskleding!

Professioneel en modieus

Al onze kledinglijnen passen zich aan op de nieuwste mode. Natuurlijk is een maatpak tijdloos, maar ook binnen de formele kleding blijft de mode zich ontwikkelen. Wij gaan graag het gesprek aan om te ontdekken welke kleding het beste past bij jouw bedrijf. Kom gerust langs voor een gesprek en een goede kop koffie, samen gaan we aan de slag om de perfecte bedrijfskleding voor jou te kunnen leveren.