Voor woning ontruimen moet je hier zijn!

Seniorenhulp

Seniorenhulp

Voor woning ontruimen moet je toch echt bij Seniorenhulp zijn. De reden? Mijn moeder is pas geleden naar een bejaardentehuis verhuisd. In haar oude huis zouden al redelijk snel nieuwe mensen komen en ze was bang dat haar woning ontruimen niet op tijd zou lukken. Mijn moeder kent namelijk niet genoeg mensen die haar hierbij kunnen helpen. Ik wilde dit best voor haar doen maar deze hulp wilde ze niet aannemen.

Omdat ze mijn hulp niet aan wilde nemen en omdat ze het niet alleen zou kunnen doen besloot ze om het internet op te gaan. Mijn moeder moet dan wel naar een bejaardentehuis maar met een computer kan ze nog steeds erg goed overweg. Ze vertelde me dat ze na goed zoeken uitkwam op de website van Seniorenhulp en dat ze hier een positief gevoel aan over had gehouden. Ze nam daarom contact op en inmiddels heeft ze er zelf al voor gekozen dat dit bedrijf de klus mag doen. Ik ben in ieder geval erg benieuwd of mijn moeder een goede aanbieder gevonden heeft, ze was zelf in ieder geval erg positief!

Woning ontruimen

Wat een top keuze!

Inmiddels zijn de experts van Seniorenhulp al langs geweest. De woning is perfect ontruimt. Mijn moeder heeft de spullen die ze nodig had en de rest is allemaal verkocht, in het huis gebleven of weggegooid. Wij zijn in ieder geval erg blij met dit bedrijf en wij zouden het dan ook zeker aanraden. Neem anders zelf eens een kijkje op de website voor meer info.

Aanrader